Funktionärer till SWOP sökes

Funktionärer till European Cup – SWOP i Borås 28 – 30/10

 

Vi söker funktionärer till European Cup – Swedish Judo Open. Vi har behov av folk i sekretariatet. I detta arbete ingår det att sitta vid Kokatavlan och föra in poängen på tavlan. Det skall vara tidtagning och även en som för manuellt protokoll över matchen. Vi arbetar i team, det skall vara 3 personer i varje team på varje matta. Vi har 3 mattor igång samtidigt och vi arbetar med 2 lag på varje matta som turas om att arbeta. Oftast gör man upp schemat inbördes mellan teamen på mattan om tiderna, t ex 1 timmas arbete och 1 timmas vila. På så vis får man se en massa bra judo också på väldigt nära håll.

 

Vi söker också några personer som skall vara ”security” d v s hålla rent nere på området från tävlande som är klara, coacher som bara står och väntar eller att hänvisa medresta medical till vårt medical center. Denna person måste besitta diplomati samt vara verbal på minst engelska, gärna fler språk.

 

Vi skall om vi får ihop tillräckligt med folk också bemanna 2 ”tattamiteam” med 2 personer i varje team. Dessa har till uppgift att raskt och snabbt vara domarna behjälpliga med att trycka till mattorna så fort det uppstår glapp mellan mattorna så att vi inte får onödiga avbrott i matcherna.

 

Har Du frågor eller funderingar kring SWOP, tveka inte, ring Per Hellqvist på 0709 – 50 23 69 eller maila på per@centret.nu

 

Observera att i år går tävlingen över tre dagar, fredag den 28 till söndag den 30 oktober. Kan Du inte hälpa till alla tre dagarna ber vi Dig meddela vilka dagar som du kan hjälpa till. Glöm inte att när Du anmäler Dig och Dina vänner så uppge namn, ålder, klubb och tröjstorlek samt om Du är i behov av övernattning.

 

Detta är ett äventyr, passa på att bli en del av detta! Vi lovar att Du får vara en del av en härlig gemenskap samt att Du får vänner för livet!

 

Mvh

 

Per Hellqvist

Borås Judoklubb, Sekretariatsansvarig SWOP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *